De beste wasparfum 2022

‘A PERFUME IS MORE THAN AN EXTRACT
IT IS A PRESENCE IN ABSTRACTION.
A PERFUME, FOR ME, IS A MYSTIQUE.’

LAVAYETTE WASPARFUM
De beste wasparfum. Wassen is nu eenmaal een kwestie van ‘repetitie’. Telkens weer op bijna dagelijkse basis. Maar de ‘wasbeweging’ van uw wastrommel wekt ook energie op. Net als de beweging van het water. Door die beweging komen de geurdeeltjes van Lavayette los en ‘binden’ zich met de verschillende materialen waarvan uw kleding gemaakt is. afhankelijk van de textielstructuur zullen de deeltjes dieper of  oppervlakkiger werken, dat is een natuurwet! Uw fantasie en gemoed zullen u in een betere stemming brengen. Hersenreceptoren reageren nu eenmaal op ‘geur’. Met de wasparfum van Lavayette willen wij u een ‘frisse’ nieuwe kijk op de dag brengen.

WAAROM LAVAYETTE WASPARFUM HET BESTE IS
Bewustwording van de beste wasparfum valt samen met het voelen van het belang van frisse was. Dat is waar Lavayette volop in aan het ontwikkelen is. In combinatie
met de Lavayette ‘Sustain-a-balls’ (100% nieuw-zeelandse schapenwol) wordt de geur geïntensiveert en heeft de warmte van uw droger geen negatieve invloed op de
‘spreiding’ van Lavayette Wasparfum.

LAVAYETTE WASPARFUM IN ONTWIKKELING
Wij zijn ook dagelijks in beweging en ons doel is simpel. Via ‘geurstimulatie’ een gewone dag een beetje meer bijzonder maken. En of dat nou met wasparfum in combinatie met drogerballen is dat maakt ons niet uit. We zijn volop bezig met
Lavayette Wasverzachter momenteel. Een volgende uitdaging waar me met ‘frisse dagelijkse moed’ mee bezig zijn. Ook zal er de komende tijd veel andacht worden besteed aan andere ‘was-gerelateerde’ producten.

WAS IS… ONS THEMA…
…om toekomstige frisse gedachten naar ‘geursmaak’ te kunnen ontwikkelen. Dus de beste wasparfum Zijn. Iets leukers is er niet wat ons betreft. …iedere dag weer. Momenteel werken we aan een ‘Boosting wasverzachter’l. Een volgende uitdaging waar me met ‘frisse dagelijkse moed’ mee bezig zijn. Ook zal er de komende tijd veel andacht worden besteed aan andere ‘was-gerelateerde’ producten.
Was is… ons thema om toekomstige frisse gedachten naar ‘geursmaak’ te kunnen ontwikkelen. Iets leukers is er niet wat ons betreft. …IEDERE DAG WEER.

C’est Lavage. C’est Lavayette.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige Lavayette acties en/of nieuwe producten? Vul hier onder uw gegevens in en u wordt 4x per jaar via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden.
Fijn als u ‘member’ wilt worden van de Lavayette Laundry Luxury ‘In Clowd’.

Thank you for signing up!

You won’t regret it!