Voor 23:59 uur besteld. Volgende dag geleverd. Boven de €40,- gratis verzending.

Waarom regelmatig een wasgeurtje gebruiken?

Waarom regelmatig een wasgeurtje gebruiken?
Waarom regelmatig een wasgeurtje gebruiken?

Niets is heerlijker dan 's avonds in een schoon, fris opgemaakt bed te stappen of in je comfortabele, pas gewassen pyjama te glijden. Echter, de zalige, verfrissende geur van vers gewassen kleding en beddengoed verdwijnt vaak snel of is nauwelijks waarneembaar. Daarom kun je gebruikmaken van onze wasgeurtjes. Maar wist je dat traditionele wasverzachters niet de beste keuze zijn voor je kleding, wasmachine, en zelfs je gezondheid?

Vaak bevatten ze schadelijke conserveringsstoffen die allergieën kunnen veroorzaken en de vezels van kleding aantasten, waardoor de absorberende eigenschappen verminderen. Bovendien laten ze residu achter dat onaangename geurtjes kan veroorzaken.

Wasgeuren van Lavayette: duurzaam én milieubewust

In tegenstelling hiermee is onze Lavayette Wasparfumformule vrij van parabenen en nikkel, INFRA-gecertificeerd en biedt een heerlijke geur zonder compromissen op duurzaamheid en milieubewustzijn. Lavayette zorgt niet alleen voor een langdurig frisse geur in je wasgoed, maar draagt ook bij aan een gezondere leefomgeving, zonder concessies te doen aan de prestaties.

Wat zijn wasgeuren?

Wasgeuren zijn aromatische toevoegingen die je aan je wasgoed kunt toedienen tijdens het wassen. Door een paar druppels van deze geur aan je was in de wasmachine toe te voegen, blijft je was langdurig fris ruiken en voelt het heerlijk zacht aan. Je kunt deze wasparfum ook gebruiken bij handwas, bijvoorbeeld voor een kleine was of voor het behandelen van specifieke kledingstukken met vlekken.

Waarom wasgeuren gebruiken?

Wasparfum zorgt ervoor dat je kleding, zelfs na het wassen, nog steeds heerlijk fris ruikt. De geur van je wasmiddel verdwijnt vaak snel, wat je kan verleiden om je kleding snel weer in de wasmachine te gooien. Met wasparfum is dat echter niet nodig! Je kleding behoudt zijn heerlijke frisheid. Er zijn verschillende geuren beschikbaar, waardoor je kunt afwisselen en steeds een andere kunt kiezen, passend bij jouw voorkeur.

De lichte, frisse geuren van Lavayette

Als je houdt van de geur van de lente, is 'Morning Dance' een uitstekende keuze, met een frisse, lente-achtige geur. 'Floating Fontaine' biedt subtiele frisheid en lichtzoete tonen met een hint van Lotus, terwijl 'Double Fun' een heerlijke, bloemige geur heeft. 'Prairie Rose' biedt een rozengeur die verfrissend is, en 'Lazy Lavender' is perfect voor een rustgevende ervaring met de geur van lavendel.

De zwoele en zwaardere geuren van Lavayette

Layette heeft ook zwaardere en zwoelere geuren. ‘Zen Zones’ combineert lichte fruitige tonen met witte musk, terwijl 'Dark Nights' een mix van geuren biedt met de heerlijke geur van Lelietje-van-Dalen. 'Jasmin Shades' biedt een evenwichtige geur met een vleugje citrus, en 'Heart of Gold' neemt je mee naar de spa met een hammam-achtige geur met zoethout. Welke geur kies jij? Verrijk je waservaring, probeer ons premium wasparfum proefpakket en ontdek het assortiment van Lavayette. 

Hoe werken de wasgeuren?

Een langdurige frisse geur voor je wasgoed begint met de juiste dosering en toepassing van Lavayette wasgeuren. Volg deze eenvoudige stappen voor een optimale geurbeleving:

 • Dosering op maat:
  • Meet je persoonlijke dosis wasparfum af.
  • Voor een grote was (4-8 kilogram) is 10 ml voldoende voor een verfrissende geurbeleving.
 • Toevoegen aan de was:
   • Giet de afgemeten wasparfum in de wasverzachterlade van de wasmachine.
   • Doe dit vóór het starten van het wasprogramma.
  • Start de wasmachine:
    • Sluit de machine.
    • Start het programma en laat Lavayette de was omhullen met een heerlijke geur.
   • Geniet van de langdurige frisheid:
     • Haal je kleding uit de machine.
     • Geniet van de langdurige frisheid die Lavayette aan je wasgoed toevoegt.

    Met Lavayette wordt elke wasdag een geurige en verfrissende ervaring. Volg deze simpele stappen en laat de heerlijke geuren je wasgoed omhullen met een vleugje luxe en langdurige frisheid.