Verzend- en leveringsbeleid

Verzendbeleid

De levertijd bedraagt tussen 1 - 2 werkdagen. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 4,95 voor bestellingen onder de € 20,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 20,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourbeleid

Niet tevreden met je aankoop? Je kunt je bestelling tot 30 dagen na ontvangst retourneren. Volg de onderstaande stappen om jouw order/product succesvol te retourneren:

  1. E-mail naar info@lavayette.nl om uw retourpakket aan te melden.
  2. Verpak de artikelen die je retourneert.
  3. Druk je retourlabel af. Als je dit nog niet hebt ontvangen, sturen we deze binnenkort naar je op.
  4. Bevestig het label aan het pakket. Bedek of verwijder vorige verzendlabels.
  5. Geef het pakket aan de vervoerder die op het label wordt vermeld.

Volg je retourzending via Je trackingnummer om er zeker van te zijn dat we deze hebben ontvangen.

Zodra de retourzending bij ons terug is, controleren we het product op eventuele schade/missende onderdelen/originele verpakking.

Als alles in orde is, ontvang je binnen 8 dagen je aankoopbedrag en inclusief eventuele verzendkosten van je bestelling terug. Als de retourzending incompleet is, gebruikerssporen / beschadigingen heeft en/of niet meer in de originele verpakking zit, ontvang je tot 75% van de originele aankoopprijs terug. We nemen dan contact op over de terugbetaling.