Voor 23:59 uur besteld. Volgende dag geleverd. Boven de €40,- gratis verzending.

Wasparfum proefpakket Lavayette: 9 lekkere bloemengeuren

Wie wil er nou niet een heerlijk geurend wasgoed? Door lichaamsgeuren, of een huisdier in huis kan de was minder aangenaam gaan ruiken. Met wasparfum Lavayette is dit probleem nu voorbij. Op een makkelijke wijze kan je een proefpakket aanvragen zodat je jouw favoriete geur kan ontdekken. 

Laat je huis heerlijk ruiken met een van de 9 was geuren uit dit pakket. De beste bloemengeuren zorgen voor een frisse geur in je garderobe aangezien de geur langdurig aan je was blijft hangen. Maar welke wasmiddel geur van het proefpakket Lavayette ruikt het lekkerste? 

Wat is het verschil tussen wasverzachter en wasparfum?

In veel huishoudens wordt er wasverzachter gebruikt, een heerlijke geur die je bij de was kan toevoegen zodat de net gewassen was fijn ruikt. Toch zit er een nadeel aan de wasverzachter, de geur ruikt heerlijk zodra je het beddengoed of de kleding uit de wasmachine haalt, maar is al snel verdwenen zodra de was in de linnenkast komt te liggen. Dit nadeel is ook het grote verschil met wasparfum. De aangename geur blijft door de toegevoegde parfum langdurig aan de was zitten, zodat de linnenkast en je kleding kunnen genieten van een langdurige geurboots.

Hoelang ruikt proefpakket Lavayette?

Het wasparfum proefpakket Lavayette bevat meerdere was parfums met een heerlijke bloemengeur, hoe sterk je je was wilt laten ruiken is persoonlijk. De een houd van een lichte geur de ander wil de was geur de hele dag om zich heen ruiken.

Een milliliter op een kilogram was is genoeg om je kleding te laten geuren. Ervan uitgaande dat je elke dag een nieuw kledingstuk draagt is deze hoeveelheid voldoende. Wil je een sterkere geur voor je was omdat je je beddengoed graag wat sterker wilt laten ruiken dan kan je meerdere druppels toevoegen.

Wat is de lekkerste geur?

Kan jij ook zo genieten van de lente? Haal dan de lente in huis met dit proefpakket, dit testpakket is voorzien van 9 heerlijke bloemengeuren die je woning heerlijk laten ruiken. De volgende bloeiende bloemen luchtjes kan je terugvinden in dit testpakket voor je wasjes:

  • Praire Rose with the scent of English Rose
  • Morning Dance with the scent of Early Spring
  • Dark Nights with the scent of Lily of the Valley
  • Jamin Shades with the scent of Fresh Jasmin
  • Double Fun with the scent of Pansy
  • Zen Zones with the scent of White Musk
  • Heart of Gold with te scent of Argan
  • Floating Fontaine with the scent of Lotus Flower
  • Lazy Lavender with scent of Lavender

Maar wat is nu de lekkerste geur? Een geur is heel erg persoonlijk. De een is dol op een rozengeur, de ander valt heerlijk in slaap met bedlinnen wat ruikt naar Lavendel. Een ding is zeker of het nu White Musk, Lotusbloem, Jasmijn of een viooltjesgeur is, er is er altijd een met een heerlijke geur. Daarom kan je het beste de hoge geurconcentratie uitproberen, zodat het duidelijk is wat jouw favoriete was geur is.

Wat is jouw favoriete wasgeurtje uit het wasparfum proefpakket Lavayette?